22 jul 2007

Bezoek van Cathelijne en Victor


Om 8.00 uur zijn Victor en Cathelijne al bij ons aan boord. Wat geweldig om ze hier te zien. Iedereen is doodmoe en we klussen die dag wat en rusten uit. Hans repareert met Victor de vlotter bij de schroefas, wat nog een hele klus blijkt te zijn omdat ze er erg moeilijk bij kunnen. Cathelijne maken we 's middags wakker en we gaan met zijn vieren la Coruna in. We wandelen in de stromende regen en borrelen eerst uitgebreid om te schuilen. Als het later weer iets droger wordt gaan we op zoek naar een goede tapasbar; die we uiteindelijk vlak bij de haven vinden. Gezellig gegeten en geborreld en wederom in de regen terug naar de Drammer. We bekijken het weerbericht voor morgen. Slecht weer wordt voorspeld met heel veel wind.

Lekker vroeg naar bed, zijn we allemaal aan toe.

4 opmerkingen:

Karin Kampschreur zei

Hoi Emmy en Hans!
Jeetje, dat hebben jullie snel gedaan zeg, jullie zitten met de familie aan de spaanse wijn en tapas!! Het ging niet vanzelf, maar jullie zijn er, fantastisch!

Wij hebben zelf ook in la Coruna gelegen, wij vonden het een erg leuke haven en ze hebben een heel mooie jachtclub!

Je maakt toch wat mee zeg, spookzeilen lijkt mij ook niet echt prettig, maar gelukkig zijn er overal in de wereld monteurs!

Ik vind het erg leuk om jullie verhalen te lezen, ik blijf jullie volgen en wens jullie nog heel veel plezier met de Drammer!

Heel veel groetjes, Dick en karin.

Eduard zei

Dag Emmy en Hans,

Met veel belangstelling volgen wij jullie spannende verhalen! Geweldig om te lezen! Goede vaart en een fijne tijd! Hartelijke groet uit New York, Eduard & Marja

pier en jans vellinga zei

Beste Hans en Emmy,

Never a dull moment op zee. Dat is wel duidelijk uit jullie logboek. We volgen de reis met aandacht en wensen jullie goede vaart.

Wij hebben net een weekje in de bergen gewandeld, bij Cluses. Nu druk bezig met voorbereiding van de verhuizing. Ook mooi.

groet van Pier en Jans.

Frits en Ineke zei

Beste Emmy en Hans,

Fijn dat jullie la Coruna bereikt hebben. Na jullie bezoek in Scheveningen hebben we nog 2 dagen in de haven gelegen om goed weer af te wachten. Uiteindelijk hebben we als verste punt Dartmouth bereikt. Het was wel hard werken tegen de (flinke) wind in. Niets voor gentlemen! Sinds maandag weer aan het werk. We wensen jullie nog een mooie verdere zeiltocht en blijven met veel interesse jullie ervaringen volgen.
Groetjes, Frits en Ineke